logo8.gif (1632 bytes) SKEPPSTA MASKIN AB

 se.gif (95 bytes) Svensk:  Hem   Produkter   Skeppsta.Maskin AB     Raps som diesel   Oljebrännare  Video    Länkar    Återförsäljare  Adress   Beg maskiner Sid översikt  

   gb.gif (106 bytes) English Home     Products   About SMAB   Rape-ol for diesel fuel (SVO)    Burners   Video   Links    Retail dealers  Address  Site map
 

ANTENN TILL LEICA mojomini Glonass 

SMART-AG-B-PVT-G-S ( Leica)           SMART-AG w/Bluetooth, GLONASS, 5Hz

 

SMART-AG GNSS antenn har 14 kanaler för L1GPS, 12 kanaler för L1GLONASS och 2 kanaler för SBAS.(EGNOS)   Mätning och positionsdata är anordnad vid upp till 20Hz. Släta ställning utgångar med utmärkt drag-i-drag noggrannhet garanteras med NovAtels GL1DE GUIDE teknik.
 
SMART-AG tillhandahåller och integrerade L1GPS samt GLONASS mottagare och antenn i ett enda robust hölje med inbyggda magneter för att förenkla montering. Fast montering stöds också. Två NMEA 0183-kompatibla RS-232 seriella portar och en NMEA2000 kompatibla CAN port säkerställa SMART-AG levererar maximal flexibilitet. En simulerad radar körhastigheten utgång, en puls per sekund utgång (1PPS), och en händelse märke ingång finns också. Tre dagsljus läsbara status lysdioder förenklar diagnoser i ens fältproblem.

3 till 36 Volt  DC

Denna antänn kan användas till andra i jordbruket förekommande maskiner  Gödselspridare Såmaskiner mm.
http://www.novatel.com/industries/agriculture/#products

NovAtel Företaget ägs av Svenska Hexagon

Förvärvet av NovAtel Inc. av Hexagon är klar
Investerare Kontakt: Sonia Ross (403) 295-4532
(Calgary, Alberta, Kanada, 10 januari 2008) - NovAtel Inc. är nu ett helägt dotterbolag till Hexagon AB (STO: HEXA B) (Hexagon), som en följd av slutförandet av tvångsinlösen av NovAtels återstående utestående stamaktier av Hexagon. NovAtel kommer att förbli ett kanadensiskt företag och fortsätta att genomföra sin beprövade tillväxtstrategi som en ledande OEM-leverantör av GPS och GNSS + teknologi och produkter över hela världen. NovAtel kommer att verka som ett självständigt dotterbolag till Hexagon och kommer att bedriva sin affärsverksamhet förbindelser med andra Hexagons dotterbolag på armlängds avstånd.

"En stor del av vår framgång under de senaste fem åren har varit resultatet av genomförandet av vår strategi som fokuserar OEM-leverantör av GNSS + teknik som inte konkurrerar med sina kunder. Vi är fast beslutna att följa denna strategi i vår nya roll som Hexagon dotterbolag. Som branschledare inom GNSS teknologin, kommer vi att fortsätta att erbjuda starkt integrerade, exakta positionering produkter för våra kunder, och fortsätta att utveckla nya och kompletterande teknik för att expandera till nya segment och marknader ", säger Jon Ladd, vd och koncernchef för NovAtel. "Vi är entusiastiska att vara en del av Hexagons koncernen och med deras stöd, för att gå vidare aggressivt med vår vision och affärsplan för NovAtels tillväxt."

"NovAtel är en teknik ledare och har uppnått imponerande resultat genom att utöka sin produktportfölj och växa sin globala kundbas", tillade Ola Rollén, VD och koncernchef för Hexagon. "Vi förväntar oss NovAtel att vara en hörnsten i vår OEM-teknik strategi och fungera som en plattform för tillväxt inom området GPS, GNSS och andra kompletterande tekniker. NovAtel kommer att fortsätta sitt starka stöd för sin nuvarande kundbas och kommer också att ge stöd till Hexagons växande uppsättning av företag i vad vi definierar som Macro mätning Space. "
Hexagon AB är en global teknikkoncern med starka marknadspositioner inom mätteknik och polymerer. Hexagons vision är att vara nummer ett eller två inom respektive strategisk verksamhet. Koncernen har cirka 9.400 anställda i 30 länder och en nettoomsättning om cirka 14.000 Mkr. För mer information, besök www.hexagon.se.
NovAtel Inc. är en ledande leverantör av precision Global Navigation Satellite System (GNSS) komponenter och delsystem som har råd sina kunder snabb integrering av exakt positionering teknik. Bolagets uppdrag är att ge exceptionell avkastning på investeringar och enastående service till sina kunder. Ett ISO 9001 certifierat företag är NovAtel fokuserat på att utveckla kvalitetsprodukter till OEM såsom mottagare, antenner, kapslingar och firmware som är integrerade i hög precision positionering över hela världen. Dessa applikationer inkluderar kartläggning, geografiska informationssystem (GIS) kartläggning, precisionsjordbruk maskin, automationssystem för hamnar, gruv-, marin-och försvarsindustrin. NovAtels referens mottagare är också kärnan i de nationella marknäten för flygtrafiken i USA, Japan, Europa, Kina och Indien. Företaget har åtagit sig att förse sina kunder med avancerad positionering teknik genom betydande investeringar i FoU med fokus på den moderniserade Global Positioning System (GPS) De återupplivade ryska GLONASS och det framväxande europeiska Galileo satellitsystem, liksom integrationen av ytterligare kompletterande tekniker såsom Inertial måttenheter (IMU). För mer information, besök www.novatel.com.
Inlagd den 2008/10/01